HeimNyheiterPolitiske møte veke 35

Politiske møte veke 35

Utval for oppvekst, kunnskap og kultur

Vi streamer møtet tysdag 31. august. Møtestart med orienteringar er klokka 12. Streaming og ordinær sakshandsaming startar klokka 13. Under finn du streaminga:

Klikk her for å lese sakspapira til møtet i utval for oppvekst, kunnskap og kultur.

Utval for helse og omsorg

Vi tar opptak av møtet tysdag 31. august og publiserer på denne sida i etterkant.

Klikk her for å lese sakspapira til utvalsmøtet i helse og omsorg.

Utval for areal, plan og miljø

Vi streamer møtet onsdag 1. september. Møtet startar med synfaringar om føremiddagen. Streaming og ordinær sakshandsaming startar klokka 13. Under finn du streaminga:

Klikk her for å lese sakspapira til møtet i utval for areal, plan og miljø.

Utval for næringsutvikling og drift

Onsdag 1. september er det møte i utval for næringsutvikling og drift. Møtet startar klokka 12 og er fysisk i kantina i Nordhordlandshallen.

Klikk her for å lese sakspapira til møtet i næringsutvikling og drift.

Formannskapsmøte

Torsdag 2. september er det møte i Formannskapet. Møtet er i kommunehuset på Frekhaug og startar klokka 9. Møtet blir og streama. Følg streaminga under:

Klikk her for å lese sakspapira til formannskapsmøtet.

Direktesending

Du kan og følgje møta vi streamer direkte i KommuneTV.

Sist oppdatert: 01.09.2021
Publisert: 30.08.2021