HeimNyheiterVi inviterer ukrainarar som bur eller oppheld seg i kommunen til informasjonsmøte

Vi vil gjerne møte deg som er busett i Alver, anten du har vore her lenge, eller du nettopp har kome til kommunen.
Publisert: 07.04.2022
Sist endra: 08.04.2022

Ми запрошуємо українців, що проживають або перебувають в муніципалітеті, на  інформаційну зустріч

På møte vil du mellom anna få informasjon om korleis du får kollektiv beskyttelse, og kva tilbod og rettar du har som innbyggjar i vår kommune. Vi vil også gjerne få innspel frå deg om korleis vi kan hjelpe deg og din familie best mogleg.

Vi har med tolk.

Program:

• 16.00 – 16.15 Vi serverer kaffe og te
  • 16.15 Velkommen ved ordførar Sara Hamre Sekkingstad
  • 16.25 Informasjon om busetting, NAV, helse, skule, barnehage og frivillig tilbod
  • 16.40 Informasjon frå politiet
  • 16.50 Påsken står for døra – kyrkjene har tilbod
  • Meir kaffe, prat og spørsmål
  • 17.30 Slutt for dagen